Event

Come to see us!
Date : 2 / Feb / 2019
Time : 19h

Presentació al Pirineu de la campanya ‘Alcem-nos’

TREMP

La CUP, en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana, Taula per Aran, els CDR del Pirineu i els col·lectius de l’Esquerra Independentista, organitzen un concert a Tremp per presentar la campanya Alcemn-nos al Pirineu. Aquest acte central es durà a terme aquest dissabte, 2 de febrer, a les 7 del vespre al Teatre La Lira de la capital del Pallars Jussà.

Sota el lema Des del primer dia dels judicis, aturem-ho tot, la campanya conjunta es presenta amb l’objectiu d'”iniciar un cicle de protesta i mobilització popular de cara als judicis contra del dret a l’autodeterminació” i “crear un front ampli de lluites en defensa dels drets civils, socials i polítics i a favor de l’exercici del dret a l’autodeterminació”.

El concert comptarà amb les actuacions del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, la cantant lleidatana Meritxell Gené i el músic de Mont-roig del Camp Guillem Anguera, autor del disc Groc. Durant l’acte també es podrà seguir breus intervencions de l’exdiputada aranesa de la CUP Mireia Boya, Carles López (advocat de Boya en la causa contra l’independentisme), Carles Riera (portaveu de la CUP-CC al parlament); Tamara Carrasco i Adrià Carrasco (membres de CDRs represaliats), i Clara Ponsatí (consellera d’Ensenyament al govern de JxSí i actualment exiliada a Escòcia).

Cos Endins // Sa tanca d'allà dins
  1. Cos Endins // Sa tanca d'allà dins
  2. Llit Petit // Sa tanca d'allà dins
  3. Esquizofrènia // Sa tanca d'allà dins
  4. Molt Tard // Sa tanca d'allà dins
  5. Fugida // Sa tanca d'allà dins
  6. Desconegut // Sa tanca d'allà dins
  7. Magrana // Sa tanca d'allà dins