Espectacles

Sa tanca d'allà dins

Meritxell Gené presenta nou disc, Sa tanca d’allà dins, un treball que desgrana alguns dels poemes que formen part del seu primer llibre, ‘Després dels esbarzers’ (Pagès Editors).

[+] Spotify
[+] Youtube

Músics de l’espectacle: Txabi Ábrego i Meritxell Gené

Requeriments tècnics: Txabi Ábrego: Micro per a l’ukelele (SM57), Micro per a l’ampli de la guitarra (SM57). Meritxell Gené: Micro per a la veu (porto el meu/SM58) + una D.I per a la guitarra. + Dos monitors.

Així t'escau la melangia

Meritxell Gené presenta el disc d’homenatge al poeta Màrius Torres ‘Així t’escau la melangia’ amb l’acompanyament de Txabi Ábrego.

Branques

Meritxell Gené presenta el disc ‘Branques’ amb l’acompanyament de Txabi Ábrego

Branques del capvespre. Udols a l’horabaixa.

Aquest espectacle poètico-musical fusiona la poesia de David Caño amb la veu, les cançons, de la Meritxell Gené. Càntics a la vida i laments de negranit. Pèrdues i nostàlgies. Convits a viatges impossibles i retorns a paraules necessàries. Desig d’habitar-se, esperances en present per canviar futurs previsibles i regust a terra saborosa. Poesia sobre Poesia. I les pauses. El vent. La calma.

[+] Vídeo

[+] Facebook

AMOR. Arrels, branques i fulles

Un recorregut d’amor des de les arrels dels nostres poetes, passant per les branques de totes les maneres de dir de la nostra llengua fins a les fulles que els fan volar enllà de tot.

Entrellaçant cançons que prenen la poesia com a material de partida, i poemes sobre bases musicals, tracem un camí que ens duu a fer parada en l’obra d’uns quants poetes estimats i d’unes quantes poetes estimades. I aquest camí és fet d’amor, perquè l’amor mou el sol i les estrelles i tot.

– Meritxell Cucurella (poeta i gestora cultural establerta a les Garrigues. La seva poesia trenca amb convencions i la manera de recitar poemes propis i aliens, també.)

– Heura Gaya (instrumentista i cantant provinent de les Garrigues, especialitzada en música d’arrel tradicional).

– Meritxell Gené (cantautora de les Garrigues que ha dedicat bona part de la seva producció musical a cantar poetes d’arreu. Té un disc íntegrament dedicat a Màrius Torres i un disc dedicat a poetes (“Branques”).)
– Txabi Àbrego (guitarrista)

[+]Vídeo

[+] Facebook

La mirada violeta. Roig i Marçal.

Espectacle poeticomusical de la cantautora Meritxell Gené i la poeta i escriptora Aina Torres, que retraten dues escriptores fonamentals de la literatura catalana: Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig. Per què van escriure? Com les va condicionar el fet de ser dones? Un diàleg amb cançons, textos i poemes. Un homenatge a les dones de mirada violeta.

[+] Facebook

[+] Twitter

[+] Instagram

Les Kol·lontai

Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal s’uneixen per reivindicar la llibertat i la igualtat a través de cançons que parlen de dones que lluiten i estimen. Alexandra Kol·lontai va ser la primera dona ambaixadora de la història en la revolució bolxevic, ara fa 100 anys. També Violeta Parra, referent de la cançó xilena i llatinoamericana, celebra el seu centenari. Les dones, protagonistes absolutes.

[+] Vídeo

[+] Web

[+] Facebook

[+] Twitter

[+] Instagram

Cos Endins // Sa tanca d'allà dins
  1. Cos Endins // Sa tanca d'allà dins
  2. Llit Petit // Sa tanca d'allà dins
  3. Esquizofrènia // Sa tanca d'allà dins
  4. Molt Tard // Sa tanca d'allà dins
  5. Fugida // Sa tanca d'allà dins
  6. Desconegut // Sa tanca d'allà dins
  7. Magrana // Sa tanca d'allà dins