Notícies

19 Gener 2024

El retorn de Les Kol·lontai

Les Kol·lontai al Teatre Joventut

Concert inaugural – Germanes de frontera

L’any 2017, amb motiu del centenari de la revolució bolxevic que va permetre que Alexandra Kollontai esdevingués la primera dona ministra i ambaixadora de la història universal, el Barnasants va impulsar la creació de Les Kol·lontai, una reunió musical de cantautores disposades a oferir un espectacle de reivindicació feminista sense embuts. El que havia de ser un mer concert especial, va convertir-se en una gira de més de trenta concerts arreu del país i un disc titulat Cançons Violeta (2018 Picap-Barnasants).

Han passat set anys i les lluites continuen amb més força. Sobren els motius perquè Les Kol·lontai –Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal- hi tornin, aquest cop amb la creació d’un espectacle més feminista que mai i un so reforçat completament renovat.

El nou espectacle, direcció musical del Valen Nieto, titulat Germanes de frontera, afronta temàtiques molt diverses de la lluita feminista com la intersexualitat, la maternitat, la menstruació, la identitat, el cos, l’apoderament, la guerra…, a través de poemes d’Anna Dodas, Audre Lorde, Maria Mercè Marçal, Marta Pessarrodona, Alda Merini, Frida Kahlo, Helena Alvarado Nora Albert, A. Barbin, i de les mateixes Ivette Nadal, Meritxell Gené i Sílvia Comes.

 

|
Cos Endins // Sa tanca d'allà dins
  1. Cos Endins // Sa tanca d'allà dins
  2. Llit Petit // Sa tanca d'allà dins
  3. Esquizofrènia // Sa tanca d'allà dins
  4. Molt Tard // Sa tanca d'allà dins
  5. Fugida // Sa tanca d'allà dins
  6. Desconegut // Sa tanca d'allà dins
  7. Magrana // Sa tanca d'allà dins