Notícies

28 Juny 2018

Les xifres canten

He llegit a fons l’estudi que ha fet Plataforma per la Llengua (Gran iniciativa: Llegiu-lo!) sobre el foment de la llengua a partir de les subvencions públiques destinades a la promoció musical, i les xifres canten (i bramen!), és escandalós!

Per una banda, no em sorprèn gens el que he llegit, per desgràcia ja se sap de fa temps, que la indústria, el sector i les subvencions funcionen així… tot plegat és lamentable, i no hi ha un pam de net enlloc! En fi.

Amb tot això, molts hem optat i hem reivindicat l’autoedició o el micromecenatge com a via per a crear una proposta musical totalment lliure, i així, poder tirar endavant la publicació dels nostres treballs, fugint de contractes discogràfics i de les condicions que imposa el mercat audiovisual.

Vull ser optimista i pensar que tant de bo es pugui canviar aquesta situació, perquè realment el panorama és desolador. Malgrat tot, no callarem, seguirem a la trinxera, cantant, reivindicant i reclamant al nou govern un canvi a favor de la nostra llengua en els criteris de subvencions.

Volem més i millors ajuts per a la música en català!

#LesXifresCanten

Som-hi! Signa la petició a: www.lesxifrescanten.cat

|
Cos Endins // Sa tanca d'allà dins
  1. Cos Endins // Sa tanca d'allà dins
  2. Llit Petit // Sa tanca d'allà dins
  3. Esquizofrènia // Sa tanca d'allà dins
  4. Molt Tard // Sa tanca d'allà dins
  5. Fugida // Sa tanca d'allà dins
  6. Desconegut // Sa tanca d'allà dins
  7. Magrana // Sa tanca d'allà dins